Tervetuloa virtuaalikennel Furoniaan!

Welcome to a sim game kennel Furonia. I am very sorry but this site is only in finnish. You can watch more a sim gmae kennels here if you want to.

Olet juuri saapunut pelkkiä pinsereitä ja schipperkejä kasvattavaan virtuaalikenneliin nimeltä Furonia. Furonia on täysin virtuaalinen, eli mikään ei tapahdu oikeasti. Furonia kasvattaa vain pelkkiä pinsereitä ja schipperkejä ja tällä kertaa pyrin pitämään lauman pienenä ja pelkkinä noina rotuina. Furonia on perustettu 15.01.2010, mutta remontti valmistui 10.08.2010. Furonian pääkasvatusperiaatteina on kasvattaa kunnollisia ja elämäniloisia koiria. Iloiset, toiminnanhaluiset, erittäin energiset koirat ottavat sinut erittäin hyvin vastaan.

Koirillamme suuntaame sekä näyttö- että käyttölajeihin. Kisaamme mm. agilityssä, koiratanssissa, näyttelyissä, paimennuksessa, tokossa, palveluskoiralajeissa. Myös valioitumiseen asti kisaamme noissa edellämainituissa lajeissa.

Furonian kasvatusperiaatteisiin kuuluu kasvattaa ennenkaikkea terveitä, hyväluonteisia, rodunomaisia ja työskentelynhaluisia koiria. Pentueita syntyy kerran-pari vuodessa. Pentueiden vanhemmiksi valitaan aina parhaat. En kuitenkaan halua käyttää samoja vanhempia montaa kertaa jalostukseen, ettei suku ylestyisi liikaa. En myöskään käytä sellaista koiraa jalostukseen, kellä on jo paljon sukua. Tulevista pentueista tullaan ilmoittelemaan aina etusivulla, kasvatussivulla sekä turrilan pentueet-topassa. Jos olet kiinnostunut, ota ihmeessä yhteyttä sähköpostilla, niin ilmoittelen lisää.

Toimintaa kennelissä tulee olemaan silloin tällöin, koska nyt alkukuukausista aika menee koirien aktiiviseen kisautukseen. Mutta kyllä täällä tullaan toimintaakin järkkäämään. Enimmikseen näemme lajeissa agility, toko ja pk - lajit, myös näyttelyiden merkeissä tavataan (:.

Nyt saa turha löpinä jäädä, päästän sinut nyt katsomaan kennelin läpi, risuja ja ruusuja voi lähettää vieraskirjaan, myös sähköpostiin otan palautetta vastaan.

Kaikille hyvää syksyn jatkoa!
Mimmu & koirat!